Kungsfoto - Förskolans bästa kompis

Bilder från barnens uppväxt och från skoltiden är en lång tradition i Sverige, och barnens bilder finns kvar i många hem under årtionden. I många fall är skolfotobilden den enda bilden som fortfarande beställs som pappersbild för att ramas in och ha framme. Kungsfotos förskolefotografer ser till att både barnen och personalen får en spännande och rolig upplevelse vid fototillfället, och ser det som en självklarhet att fotograferingen sker på ett så tryggt och effektivt sätt som möjligt.

VI BJUDER PÅ:

  • Gruppbilder på barnen till personalen
  • Porträttark med födelsedagsbild
  • Gruppbilder på personalen
  • Porträttbilder på personalen
  • Digitalt bildarkiv på alla barnen

Självklart garanterar vi:

  • En trygg fotoupplevelse
  • Att barn med skyddad identitet inte fotograferas
  • Enkel och snabb beställning av bilder på webben
  • En rolig och spännande dag för både barn och personal
VI BJUDER PÅ

EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER

Som kund har ni många förmåner. T ex. kan ni enkelt hantera alla bilder som vi tar i era egna system, bilderna kan underlätta i både undervisningen och i det administrativa arbetet på skolan. Ni får även ta del av spännande erbjudanden och gratisprodukter till både barnen och personalen.

Fotografering

En spännande och rolig dag för både barn och vuxna. Under fotograferingen tar vi både gruppbild och porträttfoto som sedan kan beställas snabbt och enkelt online. Kontakta oss idag så berättar vi mer.

Sagoboken

Vi har skapat en sagobok där vi får följa storasyster Lisa och lillebror Hjalmar på sitt första möte med skolfotografen. Som kund hos oss skickar vi boken gratis till er i tid till fototillfället.

Erbjudanden

Missa inte alla våra fantastiska erbjudande till din förskola. Håll dig uppdaterad på våra sociala medier, håll utkik i brevlådan och i inkorgen efter våra utskick.

Boka fotografering

Är du intresserad av att boka en fotografering på din förskola? Inga problem! Maila kundservice och skicka in dina uppgifter så sätter vi dig i direkt kontakt med en av våra fantastiska säljare.

ALLT FÖR FÖRSKOLAN

Nu satsar vi rejält på att erbjuda våra kunder mer än bara skolfoto. Genom oss kan du beställa allt som gör att din förskola syns och kan profilera sig. I vår broschyr hittar du allt från kläder, trycksaker, muggar, akustiktavlor, canvastavlor och mässmontrar. Naturligtvis är det här ett axplock av vad vi kan erbjuda. Har du egna tips och idéer så kan vi säkert hjälpa dig att förverkliga dem. Fråga din lokala säljare om pris eller kontakta: skolbutiken@kungsfoto.se

Om er förskola redan har ett avtal med oss kan ni logga in i er egen skolbutik, där ni hittar alla de produkter som vi tagit fram åt er.

Logga in i skolbutiken

ALLT FÖR FÖRSKOLAN